Ervaringen

 

Ton, Betty, Yana en Perry Petiet: 14 augustus 2014

We komen al jaren in Junne, heerlijk vertoeven op “kamp Petiet” het voormalige kampeerterrein van onze familie. Hier kom je lekker tot rust, heerlijk in het bos tussen de dennegeuren. Honden lekker uitwaaien in de zandverstuiving in het bos. Omgeving is ook prachtig. Alle seizoenen van het jaar is het daar mooi.

 

Jopie Petiet: 7 maart 2014

Wat leuk deze website. Vooral te bedenken dat ik op die plek geboren ben en ben opgegroeid. Met vr. groeten.

 

Jenne Buist: 10 december 2013

Tja wat is er nog toe te voegen aan voorgaande positieve reacties. Mooie plek waar geen hectiek is…dat wil je toch als je even bij wilt tanken? Restauratieve aanraders: prinsentuin, tante pos en als je thuis wilt koken…..hallo jumbo! Verder is het huisje etc in perfecte staat van onderhoud. Als er dan een verbeter tip te geven is dan graag het kunnen reserveren op huisje. Ga zeker weer boeken.

 

Fam. van der Zwam: 11 september 2013

Mijn complimenten ook namens mijn vrouw over de bungalows heel netjes en heel goed schoon ook voor ons heel luxe, als er op en eraan en een hele mooie omgeving. Super!

 

Marieke Janssen: 6 september 2013

In járen niet meer zo’n ontspannen vakantie gehad! Wij waren er met ons zoontje van 4,5 maand en hij vond het ook prachtig. Veel gewandeld, veel gefietst en meerdere terrasjes in de buurt bezocht. Maar ook heerlijk voor het huisje op het terras gezeten. Reeën gezien naast het huisje (!), bramen gegeten uit ‘onze’ tuin, heerlijk van het zonnetje genoten maar ook ‘s avonds van een vuurtje in de open haard. Wij komen zeker een keertje terug.

 

Willem Jan Wiebosch: 22 april 2013

Ik kom al vanaf 1999 elk jaar in Junne. Een heerlijke oase van rust die nog te weinig is ontdekt door medewerkers en gepensioneerden.

 

2017 | Landgoed Junne is een vakantiepark van Delta Lloyd (onderdeel van NN Group)